ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία «Βασιλικόπουλος Κατασκευαστική» ιδρύθηκε το 1974 από τον Παρασκευά Βασιλικόπουλο.

Σήμερα συμπληρώνοντας επιτυχώς 49 χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία μας είχε και έχει ως σκοπό, τη μελέτη και κατασκευή κτιρίων και κατοικιών υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κατά βάση επιχείρηση. Με το πέρας των χρόνων την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη της ανέλαβε ο γιός, Νικόλαος Βασιλικόπουλος (Πολιτικός Μηχανικός), ο οποίος έχοντας την εμπειρία – εργάζοντας δίπλα στον πατέρα του πολλά χρόνια – αλλά και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνογνωσίες και interior design, έφτασε την εταιρεία ακόμη πιο ψηλά.

Η έμπειρη ομάδα μας χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, συνέπεια και φιλική εξυπηρέτηση/αμεσότητα. Ο συνδυασμός των εξειδικευμένων συνεργείων αλλά και του άρτιου εξοπλισμού διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στις κατασκευές μας, σεβόμενοι το γεγονός ότι οι αγοραστές ενός ακινήτου συχνά επενδύουν τους κόπους μιας ζωής για την απόκτησή του.

Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στις ανάγκες και τα θέλω σας ενώ στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε τον χώρο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί, προσφέροντας σας λύσεις και εναλλακτικές επιλογές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιδιωτικών και επαγγελματικών οικοδομικών έργων.

Αναλαμβάνουμε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την κατασκευή του έργου σας καθώς και τον συντονισμό των συνεργείων και οτιδήποτε άλλο εν γένει απαιτείται για την παράδοση του ακίνητού στον αγοραστή χωρίς καμία περαιτέρω έγνοια για εκείνον.

Σε κάθε έργο παρέχουμε αναλυτικό προϋπολογισμό , συγγραφή υποχρεώσεων, ακριβή τήρηση ημερομηνιών παράδοσης και συμφωνηθέντος κόστους.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στις κατασκευές, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης ακινήτων με τον απαραίτητο συντονισμό εργασιών, και την ρεαλιστική απεικόνιση του χώρου σας ( 3D Σχέδιο).

Αναλαμβάνουμε επίσης και την αξιοποίηση οικοπέδων καθώς δε και την κατασκευή ακινήτων μέσω του συστήματος της αντιπαροχής.

Ασχολούμαστε επίσης με τις τακτοποιήσεις ακινήτων , ταυτότητες κτιρίων καθώς επίσης και με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την μεταβίβαση ενός ακινήτου.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μεζονετών, μονοκατοικιών και ιδιωτικών οικοδομικών έργων. Παρέχουμε κλειδωμένο προϋπολογισμό και εργασίες που περιγράφονται με ακρίβεια στη συγγραφή υποχρεώσεων. Επιδιώκουμε τεχνικά άρτιες και οικονομικά ξεκάθαρες εργολαβικές συμφωνίες.

Αναλαμβάνουμε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη διεύθυνση της κατασκευής και τις ειδικές κατασκευές (ηχομόνωση – εξοικονόμηση ενέργειας), προσφέροντας ολοκληρωμένα έργα «με το κλειδί στο χέρι». Εμπιστευτείτε σε εμάς την οικοδομή σας και ξεχάστε έγνοιες όπως τον συντονισμό των συνεργείων, υποχρεώσεις στο ΙΚΑ, οριστική ρευματοδότηση κ.ά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε επαγγελματικός χώρος «φιλοξενεί» διαφορετικές ανάγκες. Στην εταιρεία μας το γνωρίζουμε και ανταποκρινόμαστε με μεγάλη ακρίβεια στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών μας. Δημιουργούμε λειτουργικούς και μοναδικούς χώρους με άρτιες κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η εταιρεία μέσα από την πολυετή εμπειρία της στις κατασκευές, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης και ανακατασκευής ακινήτων κάθε είδους, με συνολική ανάληψη και συντονισμό εργασιών. Φροντίζουμε ώστε τον ιδιοκτήτη να μην τον απασχολήσει καμία έγνοια επιπλέον, πέρα από την επιλογή μεταξύ των προτάσεων διαρρύθμισης και διακόσμησης που θα προτείνουμε. Γνωρίζουμε ότι η ανακαίνιση είναι ένα έργο ευθύνης που απαιτεί γνώση, εμπειρία, άψογο συντονισμό προκειμένου να επιτευχθούν τα εξής:

– Λειτουργικές αρχιτεκτονικές προτάσεις και διακόσμηση υψηλής αισθητικής.
– Φιλική επικοινωνία με έναν συνεργάτη, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για τα συνεργεία.
– Τήρηση ημερομηνιών παράδοσης και συμφωνηθέντος κόστους σε εργασίες ανακαίνισης
– Ολοκληρωμένες, ανθεκτικές κατασκευές.